Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران از تصمیم جدید محیط زیست این استان برای جلوگیری از مفقود شدن حیوانات و پرندگان در باغ‌وحش‌ها و مراکز نگهداری حیوانات خبر داد.
محمد کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار محیط زیست خبرگزاری تسنیم با اشاره به وضعیت نظارت و پایش مراکز نگهداری حیوانات در تهران به‌خصوص باغ پرندگان و باغ وحش ارم در شرایط شیوع کرونا اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا، وضعیت سلامتی حیوانات در باغ وحش ارم و باغ پرندگان به طور مرتب رصد، نظارت و پایش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأکید بر اینکه تمامی مراکز نگهداری حیوانات در استان تهران توسط یک تیم کارشناسی و مسئولان محیط زیست پایش می‌شوند، گفت: باید در شرایط شیوع بیماری کرونا، نظارت‌های دقیق‌تری بر حیوانات در مراکز نگهداری داشته باشیم تا شاهد تلف شدن آنها نباشیم و پس از شکست کرونا نیز بتوانیم از این سرمایه‌های طبیعی و زیست‌محیطی بهره‌برداری‌های لازم را داشته باشیم.
رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران همچنین از تعطیلی تمام مراکز نگهداری حیوانات در استان تهران، طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد و افزود: فعلاً مراکز نگهداری حیوانات، از جمله باغ پرندگان و باغ وحش ارم برای بازدید عموم تعطیل است اما نظارت‌ها و پایش‌های هفتگی از وضعیت سلامت حیوانات در این مراکز صورت می‌گیرد.
کرمی اضافه کرد: بازگشایی مراکز نگهداری حیوانات، به‌ویژه باغ پرندگان و باغ وحش ارم برای بازدید عموم منوط به تصمیم ستاد ملی مقابله با کروناست اما نکات و پروتکل‌های بهداشتی در این مجموعه‌ها جهت نگهداری از حیوانات به خوبی رعایت می‌شود.
رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از مفقود شدن حیوانات یا پرندگان در مراکز نگهداری حیوانات در استان تهران، در اقدام جدیدی بر روی گونه‌های مهم و ملی از جمله فلامینگو، پلیکان، قو، عقاب و شاهین یا حتی گونه‌هایی از کبوتران، پلاک‌گذاری کرده‌ایم تا از مفقود شدن آنها جلوگیری کنیم؛ این پلاک‌ها به گونه‌ای طراحی شده که در همه نقاط کشور و در سایر کشورها نیز قابلیت شناسایی و رهگیری دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مراکز نگهداری حیوانات مفقود شدن استان تهران باغ پرندگان باغ وحش ارم محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد

ایسنا/البرز مدیرکل محیط زیست البرز با بیان اینکه احداث آزادراه تهران-شمال خسارت زیادی برای محیط زیست داشت، گفت: اگر درصدی از عوارض این آزادراه به محیط زیست تزریق شود می‌توان بخشی از این خسارت‌ها را جبران کرد.

مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودروی خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید
  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم